Foto’s omgeving

De Veluwe staat voor rust, ruimte en natuur, maar ook voor actief, avontuurlijk, ontspannend en uitdagend.

De Veluwe is het grootste aaneengesloten bos van Nederland.

Stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken… Dat is de Veluwe!

U kunt er eindeloos wandelen en fietsen, ieder seizoen is hier mooi. Er loopt hier veel wild in de vrije natuur zoals herten en reeën, wilde zwijnen, konijnen, dassen, eekhoorntjes en vossen. En vergeet hierbij niet de variëteit aan vogels. In het bos ziet en hoort u allerlei prachtige vogels.

Maar de Veluwe biedt meerTopattracties, beroemde musea, historische stadjes, moderne accommodaties, culinair genieten en volop gelegenheid om actief te zijn in de adembenemend mooie Veluwse natuur.

Het chaletpark ligt tussen de fietsknooppunten 27 en 28 en u wandelt vanaf het park zo het bos, de zandverstuiving en de heide op. Aan de rand van de zandverstuiving vind u een afgegaast gebied waar o.a. zebras, buffels, kamelen en lamas lopen.Alles binnen 2km vanaf het chalet. Dit gebied is tevens een hondenlosloopgebied. Leuk voor uzelf en kinderen!

Vier sterren Camping de Scheepsbel is eigenaar van Bospark Dennenrhode. De Scheepsbel heeft een zwembad met waterglijbaan, een indoor klimhal, een dierenweide, speeltuin, animatieteam, winkel en restaurant. U hoeft zich alleen even aan te melden en dan is de toegang gratis omdat u op Dennenrhode verblijft. Met wat oudere kinderen loopt u er via de zandverstuiving zo naar toe. Vanaf het chalet is het vier kilometer naar De Scheepsbel (Klaterweg 9 Doornspijk).

Het dichtstbijzijnde winkelgebied is t Harde (3 km), Elburg (7 km) of Nunspeet (7 km).