Chaletpark Eyckenhoff is een rustig park, met een hertenweide en een speeltuintje voor de jongsten. Het chaletpark ligt aan de rand van de Veluwe, op 500 meter van het grootste bosgebied van Nederland, met in de onmiddelijke nabijheid het oudste oerbos van ons land. Op onze gratis vier fietsen (twee electrisch) fietst u direct de uitstrekte oerbossen in die op 500 meter van het chalet beginnen.

In de directe omgeving worden ongelooflijk veel activiteiten aangeboden en kunt u heerlijk uit eten. We noemen alvast een paar mogelijkheden:

Klimbos Garderen, subtropisch bosbad Putten, Midgetgolf Putten, Met ezels wandelen bij www.de-koperenezel.nl, landgoed Schovenhorst met de bostoren (40 meter, 235 treden), dierenpark Amersfoort, Veluwemeer met diverse strandjes (12 km), Apenheul en Julianapark in Apeldoorn, Walibi in Biddinghuizen (30 km).

Sauna Drôme is een publieke sauna op 100 meter van het chalet. U kunt er na een dagdeel fietsen of wandelen heerlijk ontspannen, borrelen en lekker eten. Zowel in Ermelo, Putten en Voorthuizen zijn talloze kleine restaurantjes en koffiehuizen, zodat uw vakantiegevoel ook echt de hele dag voortduurt.

Door de centrale ligging van Putten kunt ook voor een dag ook de drukte opzoeken; Amersfoort, Arnhem, Utrecht, en Amsterdam zijn goed aan te rijden.

Het dichtstbijzijnde winkelgebied is Putten (3 km), Voorthuizen (3 km) of (leuk!) Harderwijk (10 km).